Jeste li znali!!!


97% izgubljenih ključeva se vrate svojim vlasnicima za samo deset
dana.

image

Partneri

O nama

Tvrtka BRZO NAĐI d.o.o. (MB 2381478) je osnovana u Medulinu, Republika Hrvatska.
Ideja vodilja pri njenom osnivanju bila je olakšati ponudi i tražnji susret koristeči prednosti globalne mreže interneta.
U realizaciji ove ideje postavili smo si sljedeče vrijednosti kao imperative:

-> Biti originalan (Biti svoj - unikatan i drugačiji)
->  inovativan (Uvijek i iznova nov)
-> Biti kvalitetan (Raditi pravu stvar na pravi način)
-> Biti pošten (Prema sebi i drugima)


Konkretna realizacija ideje vodilje i osnovni proizvod tvrtke Brzo Nadji jeste tražilica proizvoda i usluga www.brzonadji.com

Tražilica www.brzonadji.com omogućava svim ponudačima - tvrtkama i pojedincima, organizacijama vladinog i nevladinog sektora (pravnim i fizičkim osobama) online promociju njihovih proizvoda i usluga na efikasan i kvalitetan način.

Online promocija podrazumijeva internet/online marketing koji nudi direktnost i interaktivnost u pristupu svakom pojedinačnom kupcu. Internet/online marketing vam omogućava 24-satnu vidljivost i dostupnost na najpopularnijem globalnom mediju - internetu, koji se neprestano razvija i raste. Svi korisnici interneta postaju vaši potencijalni kupci, a kupac se tako stavlja u centar pažnje, jer vas može kontaktirati kada god to zaželi neovisno od vašega radnog vremena i bez napuštanja svoga udobnog doma.Po obuhvatu i organizaciji ketegorija i geografskih područja koja se traže, te načinu konkretne pretrage, tražilica www.brzonadji.com je jedinstvena na tržištu Hrvatske, ali i regije. Njena izuzetnost se ogleda kroz:


  EFIKASNOST KVALITET
1 Jednostavnost promoviranja i kontaktiranja s kupcem Mogućnost izbora izmedju različitih nivoa usluge
2 Brzina i jednostavnost plačanja promocije Kvalitet i funkcionalnost izrade web stranice
3 Brzina i jednostavnost naplate od kupca Sigurnost transakcije i povjerljivost podataka
4 Najniži troškovi u odnosu na ostale medije Fer i korektan odnos prema klijentimaTvrtka Brzo Nadji je sebi postavila kao strateški izazov biti lider - najbolja i najpopularnija tražilica proizvoda i usluga u Hrvatskoj. Ona to želi postići u suradnji i uz potporu svojih partnera iz Hrvatske i svijeta.