Jeste li znali!!!


97% izgubljenih ključeva se vrate svojim vlasnicima za samo deset
dana.

image

Partneri


image

Pitanja i odgovoriKolike su šanse da se izgubljeni ključevi vrate putem centrale za izgubljene ključeve?

Centrala za izgubljene ključeve funktionira 100% ali statistika u drugim zemljama je pokazala da se 3% izgubljenih ključeva nikada ne nađe. (izgubljeni u moru, rijekama, kanalima itd...).image Izgubio/la sam ključeve, kako mogu znati da li su ključevi stigli u centralu izgubljenih ključeva?

Možete nas kontaktirati radnim danom od 8-18 sati. Ali ako ste ostavili broj telefona, ili email adresu, mi ćemo vas po primitku ključeva odmah nazvati, poslati vam sms ili email o pronalasku ključeva.Koliko traje dok se izgubljeni ključevi vrate vlasniku?

Po primitku ključeva, centrala će sada već nađene ključeve upakirati, adresirati i najkasnije već slijedeći radni dan poslati preporućenom pošiljkom na vašu adresu. Naravno treba računati vrijeme od pronalaska ključeva i transporta do centrale za izgubljene ključeve. U prosjeku nakon 5 radnih dana vlasnik dobije svoje ključeve.


Funkcionira li centrala za izgubljene ključeve i u inozemstvu

Skoro u svim zemaljama europske unije već postoji ovaj sistem i inozemne pošte su upoznate sa privjescima za ključeve.


Dobila/o sam privjesak na dar. Kako ga registrirati?

Najlakše bi bilo da naručitelj već unaprijed javi na koje ime će se registrirati koji privjesak. Ako ste dobili privjesak koji nije registriran na vaše ime, potrebno je registrirati serijski broj na privjesku. Mozete nas nazvati, poslati mail ili putem online obrazca na internet stranici key.brzonadji.com. Radi Vaše sigurnosti, molimo vas da nam pošaljete ime i adresu osobe na koju je registriran privjesak.


Kako mogu produžiti ugovor?

Pet godina od dana Vaše uplate, tvrtka Brzo Nađi d.o.o. će Vam poslati ponudu o produženju ugovora na slijedećih pet godina.